Autorităţile australiene au anunţat că cinci persoane şi-au pierdut viaţa, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste acoperişul unui centru comercial la scurt timp după ce decolase de pe un aerodrom din apropiere de Melbourne, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiei, este vorba de un avion Beechcraft King.

De asemenea, echipajul avionului anunţase o defecţiune la motor înainte de a se prăbuşi peste un centru comercial situat în apropierea pistei aeroportului Essendon.

Martorii susţin că avionul a explodat în momentul impactului, iar un fum negru s-a ridicat deasupra autostrăzii din apropiere.

”Erau cinci oameni în aeronavă, dar se pare că nimeni nu a supravieţuit acestui accident”, a declarat adjunctul comisarului de poliţie din Victoria, Stephen Leane.

Tragedia aviatică a avut loc în jurul orei locale 9.00 (00.00 ora României), cu aproximativ o oră înainte de deschiderea centrului comercial din Melbourne.

Potrivit primelor informaţii, aeronava se îndrepta spre insula King, situată în strâmtoarea Bass dintre Australia şi Tasmania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.