Serviciul de securitate rus (FSB) a declarat că "toţi cei patru terorişti" au fost arestaţi în timp ce se îndreptau spre graniţa ucraineană şi că aceştia aveau contacte în Ucraina. Acesta a precizat că aceştia au fost transferaţi la Moscova, relatează Reuters. Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a afirmat că aceştia voiau să se ascundă în Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Principalul lucru este ca autorităţile americane să nu uite cum mediul lor informaţional-politic i-a legat pe teroriştii care au împuşcat oameni în Crocus City Hall de organizaţia teroristă interzisă ISIS. Acum ştim în ce ţară aceşti ticăloşi nenorociţi voiau să se ascundă de persecuţie - Ucraina. Aceeaşi ţară care, cu mâna regimurilor liberale occidentale, de zece ani se transformă într-un centru de răspândire a terorismului în Europa, depăşind chiar şi Kosovo în frenezia extremistă", a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe, Maria Zaharova, pe Telegram.

Un deputat rus de rang înalt, Andrei Kartapolov, a declarat că, dacă Ucraina a fost implicată, atunci Rusia trebuie să dea un răspuns "demn, clar şi concret" pe câmpul de luptă.

Comitetul de anchetă al Rusiei a declarat că bilanţul victimelor a sărit la cel puţin 115 morţi în urma atacului, în care bărbaţi înarmaţi îmbrăcaţi în haine de camuflaj au deschis focul cu arme automate asupra participanţilor la concertul de la Crocus City Hall, în apropiere de capitala rusă.

ATAC LA MOSCOVA. Reacţii la Kiev: Provocare deliberată a serviciilor speciale ale lui Putin. Ucraina nu are nicio legătură, dar evenimentele vor contribui la amplificarea propagandei militare şi a războiului
CITEȘTE ȘI ATAC LA MOSCOVA. Reacţii la Kiev: Provocare deliberată a serviciilor speciale ale lui Putin. Ucraina nu are nicio legătură, dar evenimentele vor contribui la amplificarea propagandei militare şi a războiului

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.