Trei persoane au fost împuşcate mortal şi alte două au fost rănite într-un mall din Indiana după ce un bărbat cu o puşcă a deschis focul zona restaurantelor, iar un civil înarmat l-a împuşcat şi l-a ucis, a anunţat poliţia locală, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul a intrat în Greenwood Park Mall cu o puşcă şi mai multe cartuşe de muniţie şi a început să tragă în zona restaurantelor duminică seara, a declarat şeful departamentului de poliţie din Greenwood, Jim Ison.

Un martor înarmat l-a ucis pe bărbat, a mai spus Ison. În total, patru persoane au fost ucise.

”Adevăratul erou al zilei este cetăţeanul care purta în mod legal o armă de foc în zona restaurantelor şi a reuşit să-l oprească pe atacator aproape de îndată ce a început”, a declarat Ison reporterilor. El l-a descris pe trecătorul înarmat ca fiind un tânăr de 22 de ani.

Ofiţerii au ajuns la mall în jurul orei locale 18.00, după ce au fost informaţi cu privire la atacul armat. Autorităţile au verificat mall-ul pentru a găsi alte victime, dar se pare că atacul a avut loc doar la zona restaurantelor, iar poliţia a confiscat un rucsac suspect care se afla într-o baie din apropierea acelei zone, a adăugat Iso.

Poliţia metropolitană din Indianapolis şi mai multe alte agenţii ajută la anchetă.

”Suntem dezgustaţi de încă un tip de incident ca acesta petrecut în ţara noastră”, a spus adjunctul şefului poliţiei din Indianapolis, Chris Bailey. Nu a existat nicio ameninţare activă în zonă, a mai spus el.

Greenwood este o suburbie sudică a Indianapolisului, cu o populaţie de aproximativ 60.000 de locuitori.

Primarul Mark Myers a făcut apel la rostirea de ”rugăciuni îndreptate către victime şi prima echipă de intervenţie”.

”Această tragedie loveşte în centrul comunităţii noastre”, a conchis el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.