Autorităţile americane au anunţat că o femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite şi transportate la spital după atacul armat din zona centrală a oraşului texan Austin, cu o populaţie de aproape 900.000 de locuitori, transmite ABC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre persoanele rănite se numără două femei şi doi bărbaţi, dintre care doar trei persoane au fost transportate la University Medical Center Brackenridge pentru a primi îngrijiri medicale.

Autorităţile locale nu au publicat date despre atacatorul armat şi nu se cunosc informaţii cu privire la reţinerea acestuia.

Anterior, poliţiştii locali au anunţat că: ”Un incident armat este în desfăşurare în centru, cu mai multe victime înregistrate. Evitaţi zona centrală”.

Acesta este al doilea incident armat care loveşte statul texan în ultima lună, după ce un lunetist rezervist al armatei SUA a împuşcat mortal cinci poliţişti la un protest Black Lives Matter din Dallas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.