Alimentele neconsumate de oamenii care stau la coadă la Palatul Westminster, pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elizabeth II, vor fi donate pentru o cauză umanitară, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii aduc mâncare şi băutură în timp ce se pregătesc pentru a sta la coadă ore îndelungate. Ei nu au voie să ducă proviziile în Palatul Westminster.

Când ajung la Victoria Tower Gardens, toate alimentele neconsumate sunt confiscate - dar în loc să fie aruncate, pachetele neperisabile şi nedeschise sunt donate pentru o cauză umanitară.

The Felix Project, o organizaţie de caritate cu sediul la Londra, spune că a primit sute de kilograme de mâncare - în mare parte chipsuri, ciocolată şi biscuiţi - şi le vor distribui miilor de grupuri comunitare cu care lucrează în capitala Angliei.

"Este o donaţie extrem de bună şi va ajuta sute de oameni care se luptă pentru a-şi permite să mănânce”, a spus şefa organizaţiei caritabile, Charlotte Hill.

"Suntem onoraţi să fim aici pentru a juca un mic rol în acest eveniment extrem de emoţionant şi pentru a şti că aici se face un bine în plus", a declarat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.