Autorităţile britanice au anunţat joi după-amiază că este vorba de o alertă falsă, după intervenţia soldaţilor şi poliţistilor la un colegiu din zona metropolitană a Manchester. De asemenea, o echipă de genişti nu a descoperit nimic într-un pachet suspect de pe strada Hulme, situată în apropiere de colegiul Trafford, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe străzi au fost închise în urma intervenţiei autorităţilor britanice, dar soldaţii au început să ridice restricţiile din zona colegiului Trafford.

Aceasta este a treia alertă de securitate care provoacă haos în zonă în urma atentatului terorist de la Manchester Arena.

Un număr de 22 de persoane şi-au pierdut viaţa, inclusiv minori, în vreme ce alte 64 de persoane au fost rănite, după ce un atacator sinucigaş născut din refugiaţi libieni şi-a detonat centura cu exblozibili într-un foaier dintre Manchester Arena şi gara Victoria.

Explozia a avut loc în timp ce mulţimea încerca să părăsească Manchester Arena în urma unui concert susţinut de cântăreaţa americană Ariana Grande.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.