Departamentul de Poliţie din Los Angeles a anunţat că presupusele focuri de armă auzite de pasageri pe aeroportul internaţional LAX sunt doar zgomote puternice, iar operaţiunea forţelor de intervenţie continuă pentru a localiza sursa, informează RT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nicun foc de armă nu a fost tras, nicio persoană nu a fost rănită. Ancheta continuă pentru localizarea sursei”, a declarat poliţistul Andy Neiman.

Între timp, pompierii americani au precizat că nu a avut loc niciun incident semnificativ pe aeroportul internaţional din Los Angels, însă toate persoanele care au fost evacuate după alerta falsă de securitate trebuie să treacă din nou prin filtrele de securitate.

Imaginile de pe reţelele de socializare arată bagajele abandonate în sălile de aşteptare, precum şi pasagerii evacuaţi din avioane pe pista aeroportului LAX.

Incidentul are loc la doar două săptămâni după ce o alertă similară a determinat evacuarea aeroportului JFK din New York.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.