Republicanul Donald Trump a susţinut sâmbătă seară că urmează să le dea în judecată pe toate femeile care l-au acuzat în ultimele zile de agresiune şi hărţuire sexuală, precizând că este o campanie finanţată de rivala democrată pentru a-i distruge şansele în cursa pentru Casa Albă, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toate aceste femei au minţit atunci când au ieşit în presă pentru a-mi lovi campania. Este o invenţie. Aceste evenimente nu au avut niciodată loc. Niciodată. Toate mincinoasele vor fi date în judecată după finalizarea scrutinului”, a declarat miliardarul republican.

Donald Trump i-a acuzat pe jurnaliştii americani că nu au depus niciun efort pentru a evalua credibilitatea acuzaţiilor de agresiune sexuală care i se aduc.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Un simplu apel telefonic către o mare publicaţie le dă imediat acoperire media completă, fără niciun pic de verificare a informaţiilor”, a susţinut prezidenţiabilul.

În ultimele două săptămâni, până la zece femei au mărturisit în mod public că au fost pipăite, atinse, sărutate forţat sau agresate sexual de către Donald Trump.

Acuzaţiile au fost lansate, după publicarea unei înregistrări din urmă cu 11 ani, în care republicanul se laudă că poate să atingă neinvitat organele genitale ale femeilor şi să scape basma curată, tocmai pentru că este o celebritate.

În ultima dezbatere electorală, republicanul a acuzat-o pe rivala sa democrată că ar fi orchestrat aceste acuzaţii de agresiune sexuală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.