Republicanul Donald Trump a declarat luni că acţiunile rivalei sale democrate dau un exemplu groznic copiilor americani, printre care se numără şi mezinul în vârstă de zece ani al familiei Trump. De asemenea, miliardarul republican a atacat-o pe Hillary Clinton petru că ar fi primit întrebările în avans înainte de una dintre dezbaterile din primarele democrate, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am un fiu pe nume Barron. Vreau să vă spun că ea este un exemplu groaznic pentru fiul meu şi pentru copiii acestei naţiuni”, a declarat Trump la un eveniment de campanie din Michigan.

Miliardarul republican a atacat-o pe rivala sa democrată, după ce au apărut informaţii în e-mailurile publicate de WikiLeaks că Hillary Clinton ar fi primit în avans mai multe întrebări de la dezbaterea prezidenţiabililor democraţi din primare de la fosta jurnalistă Donna Brazile.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Atacul lansat de republican răstoarnă un argument de bază al campaniei democrate, potrivit căruia preşedinţia lui Donald Trump ar fi un exemplu prost pentru copiii din Statele Unite.

Hillary Clinton a plătit pentru o reclamă electorală intitulată ”Modele”, în care mai mulţi copii americani privesc cele mai controversate momente ale miliardarului republican. În reclama respectivă, prezidenţiabilul republican poate să fie văzut glorificând violenţa împotriva protestatarilor şi luând în batjocură un reporter invalid.

Deşi Trump este adeseori însoţit de copiii săi la evenimentele de campanie, mezinul său a fost ţinut în mare parte departe de atenţia publică.

Donald Trump a atras atenţia că investigaţia FBI, privind serverul privat de e-mail utilizat de Hillary Clinton, ar putea să ducă la judecarea unui preşedinte, dacă aceasta câştigă cursa pentru Casa Albă.

Directorul FBI, James Comey, a anunţat redeschiderea anchetei cu privire la e-mailurile democratei, după descoperirea unor materiale pe dispozitivele electronice ale colaboratoarei sale apropiate, Huma Abedin. Agenţii FBI au descoperit e-mailurile în timpul unei investigaţii care-l vizează pe soţul colaboratoarei democrate, Anthony Weiner, suspectat că a trimis mesaje explicit sexuale unei adolescente de 15 ani.

”Dacă Hillary este aleasă, atunci aceasta va fi sub o îndelungată anchetă penală, care va fi urmată de procesul unui preşedinte în funcţie. Hei, tocmai de asta aveam nevoie. De asta aveam nevoie acum. Ea va avea mai multe probleme decât să vă aducă înapoi locurile de muncă”, a declarat Trump.

În schimb, democrata a declarat luni după-amiază că salută redeschiderea anchetei Biroului Federal de Investigaţii (FBI) privind serverul privat de e-mail utilizat în timpul mandatului de secretar de stat, însă susţine că nu există dovezi pentru formularea unor acuzaţii penale.

”Nu există niciun caz aici”, a precizat democrata la un eveniment de campanie de la Universitatea Kent.

Hillary Clinton a susţinut că are încredere că agenţii federali vor ajunge la concluzia prezentată după finalizarea primei anchete privind serverul privat de e-mail.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.