Managerul campaniei republicane a recunoscut duminică prăbuşirea în sondaje a prezidenţiabilului Donald Trump, prin comparaţie cu avansul de 12 puncte procentuale înregistrat de rivala Hillary Clinton cu doar două săptămână rămase până la ziua alegerilor, relatează DPA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem în urmă”, a declarat managerul Kellyanne Conway.

De asemenea, aceasta a explicat că democrata are un avantaj remarcabil, datorat în principal persoanelor care o susţin la evenimentele de campanie, printre care se numără Bill Clinton, Barack Obama, Michelle Obama, precum şi vicepreşedintele Joe Biden.

”Cu toţii sunt mai populari decât ar spera ea vreodată”, a susţinut Conway.

De asemenea, managerul republican a încercat să explice avansul remarcabil înregistrat de prezidenţiabila democrată prin sumele masive investite în ultima lună în publicitate.

Kellyanne Conway şi-a exprimat încrederea că Trump poate să-i atragă în ultimul moment pe alegătorii indecişi şi să câştige cursa pentru Casa Albă.

Donald Trump s-a prăbuşit considerabil în sondaje în ultimele două săptămâni, după ce peste zece femei au ieşit în presă pentru a-l acuza pe prezidenţiabilul republican de agresiune şi hărţuire sexuală. Primele acuzaţii au ieşit la suprafaţă, după ce republicanul a dezminţit că ar avea un comportament de ”agresor sexual” într-o înregistrare audio, în care susţine că poate să pipăie organele genitale ale unei femei necunoscute tocmai pentru că este o celebritate.

De asemenea, miliardarul republican a stârnit noi controverse după ce a refuzat să spună în ultima dezbatere dacă va accepta rezultatele alegerilor prezidenţiale, oricare ar fi acestea. În schimb, republicanul a declarat că rezultatele alegerilor riscă să fie falsificate şi a condamnat un complot orchestrat de ”structurile de putere” din media şi de facţiuni internaţionale împotriva sa.

Campania democrată preconizează o vitorie răsunătoare şi se concentrează pe preluarea controlului în cel puţin una dintre camerele Congresului SUA.

În mai multe state, alegătorii au început să voteze anticipat, iar rezultatele sunt favorabile democraţilor. Potrivit proiecţiilor electorale, o prezenţă reduse la urne va fi în special în favoarea lui Donald Trump

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.