Fostul preşedinte Donald Trump a votat, marţi, în cadrul alegerilor intermediare care se desfăşoară în SUA, la un centru din Palm Beach, aflat în apropierea reşedinţei sale de la Mar-a-Lago, în Florida, şi a prezis că urmează „o noapte măreaţă” pentru republicani, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul preşedinte a spus că a votat pentru actualul guvernator republican al Floridei, Ron DeSantis, care candidează pentru un nou mandat. „Da, am făcut-o”, a declarat Donald Trump reporterilor când a fost întrebat, în faţa secţiei de vot, dacă a votat pentru DeSantis. „Cred că vom avea o noapte măreaţă şi este minunat”, a adăugat el.

Trump a votat la puţin timp după ora locală 11:30 la un centru de divertisment din Palm Beach, aflat la doar câteva minute distanţă de proprietatea sa de la Mar-a-Lago, acolo unde intenţionează, de altfel, să urmărească rezultatele alegerilor, alături de zeci de consilieri, aliaţi şi alţi politicieni republicani locali.

El a sosit la vot împreună cu fosta primă-doamnă Melania Trump şi a răspuns la câteva întrebări după ce a ieşit.

Alegători din Florida ar putea întâmpina dificultăţi la vot din cauza unei furtuni tropicale violente, Nicole. Guvernatorul Ron DeSantis a impus starea de urgenţă în 34 de comitate
CITEȘTE ȘI Alegători din Florida ar putea întâmpina dificultăţi la vot din cauza unei furtuni tropicale violente, Nicole. Guvernatorul Ron DeSantis a impus starea de urgenţă în 34 de comitate

Viitorul politic al fostului preşedinte ar putea depinde în mare măsură de rezultatele acestor alegeri de la jumătatea mandatului lui Joe Biden. Donald Trump a susţinut o serie de candidaţi în numeroasele curse electorale federale şi locale, mai ales în state-cheie. Eventuale eşecuri majore pentru candidaţii susţinuţi de Trump i-ar putea face mai dificilă campania pentru alegerile prezidenţiale din 2024, fostul preşedinte intenţionând să-şi anunţe o nouă candidatură peste o săptămână.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.