Un al cincilea băiat a fost scos luni din grota inundată parţial, în nordul Thailandei, în care un grup de 12 adilescenţi şi antrenorul lor de fotbal au fost blocaţi de la 23 iunie, a anunţat armata thailandeză, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Şeful salvatorilor promite ”veşti bune” în curând cu privire la cei nouă tineri fotbalişti din echipa ”Mistreţii sălbatici”, blocaţi în grota thailandeză inundată Thuam Luang

Patru băieţi au fost salvaţi duminică, iar alţi şapte şi antrenorul lor urmează să fie salvaţi în a doua zi a operaţiunii de salvare.

Ploi puternice s-au abătut în noaptea de duminică spre luni asupra gotei Tham Luang, situată în provincia Chiang Rai, sporind pericolul în acest ”război împotriva apei şi timpului” în vederea salvării băieţilor din echipa de forbal ”Mistreţii sălbatici”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.