O bandă de bărbaţi înarmaţi a pătruns într-un studio unde se înregistrau videoclipuri muzicale şi a violat opt ​​femei tinere care făceau parte din distribuţie, în apropierea unui mic oraş din Africa de Sud, a anunţat vineri poliţia, citată de lalibre.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ofiţerul de poliţie Bheki Cele a declarat că trei din cei 20 de suspecţi au fost arestaţi până acum în urma atacului de joi, de la periferia oraşului Krugersdorp, la vest de Johannesburg.

El le-a spus reporterilor că banda a atacat echipa de filmare în timp ce descărcau echipament şi montau un platou.

Femeile aveau vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, a spus el, subliniind că una dintre femei a fost violată de zece bărbaţi şi alta de opt.

Bărbaţii au fost, de asemenea, dezbrăcaţi şi li s-au luat lucrurile personale.

"Se pare că ei (suspecţii) sunt cetăţeni străini, practic sunt zama zamas (mineri ilegali)”, a spus Cele.

Preşedintele Cyril Ramaphosa a anunţat că i-a ordonat ministrului Poliţiei "să se asigure că autorii acestei infracţiuni sunt arestaţi”.

Un viol este raportat poliţiei în medie la fiecare 12 minute în Africa de Sud. Cu toate acestea, nu toate violurile sunt raportate în ţară.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.