Autorităţile sud-africane au intervenit pentru a elibera mai mulţi pacienţi blocaţi sub dărâmături în urma prăbuşirii unui acoperiş la spitalul Charlotte Maxeke din metropola Johannesburg. Potrivit primelor informaţii, incidentul a avut loc la al cincilea etaj al spitalului, transmite The Mirror.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un martor susţine că paramedicii aşteaptă să intervină în timp ce muncitorii sapă printre dărâmături pentru a ajunge la pacienţii blocaţi în camere, după prăbuşirea acoperişului din holul principal.

”Acoperişul holului principal s-a prăbuşit şi sunt persoane blocate sub acoperiş, inclusiv muncitori şi pacienţi. Este îngrozitor”, a declarat un alt martor de la spitalul academic Charlotte Maxeke.

În urmă cu cinci ani, conducerea spitalului a fost informată să evacueze departamentul de radiologie din cauza pericolului de prăbuşire a structurii.

De asemenea, probleme structurale au fost descoperite în urmă cu mai mulţi ani la al cincilea etaj, iar autorităţile au recomandat reparaţii urgente în valoare de peste 3,8 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.