Un grup de bărbaţi stătea în jurul unui foc şi se jucau cu zarurile într-o suburbie a oraşului Johannesburg sâmbătă seara, când atacatorii au sosit şi au deschis focul, ucigând patru dintre ei, a anunţat, duminică, poliţia, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacul vine la o săptămână după atacurile armate din două baruri din Africa de Sud, care s-au soldat cu douăzeci de morţi, dintre care şaisprezece într-o tavernă din Soweto, lângă Johannesburg. Atacatorii par să fi tras la întâmplare asupra clienţilor.

În Lenasia, o suburbie la sud de capitala economică a Africii de Sud, agresorii au tras asupra acestor bărbaţi care se jucau la colţul unei străzi sâmbătă seara.

Au ucis patru dintre ei şi au rănit alţi doi, a confirmat pentru AFP purtătorul de cuvânt al poliţiei, Masondo Mavela.

”Stăteau, au fost atacaţi fără niciun motiv aparent”, a declarat la faţa locului Elias Mavela, şeful poliţiei regionale, descriind ”o altă scenă îngrozitoare a crimei”.

A fost deschisă o anchetă în acest caz. Atacurile armate sunt frecvente în Africa de Sud, una dintre cele mai violente ţări din lume, alimentate de violenţa bandelor şi de consumul de alcool.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.