Un TIR a intrat în mai mulţi pietoni care aşteptau autobuzul pe o stradă din Sydney, iar în urma incidentului o femeie a murit şi mai multe persoane au fost rănite, scrie Sydney Morning Herald.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciile de urgenţă au fost chemate la faţa locului în jurul orei locale 7:45 după ce au fost informate că un TIR a intrat în mai multe persoane.

Poliţia, care consideră că accidentul a fost cauzat de o boală de care suferea şoferul, a fost informată că TIR-ul, care transporta cărămizi, a intrat pe contrasens pentru ca apoi să lovească un stâlp de electricitate, o staţie de autobuz, o clădire şi mai mulţi pietoni.

O femeie de 44 de ani a murit, iar alţi cinci pietoni au avut nevoie de îngrijiri medicale, trei dintre ei fiind transportaţi la spital. Şoferul TIR-ului a fost încarcerat în vehicul timp de 45 de minute şi apoi a fost transportat la spital în stare critică. 

„Primii paramedici care au ajuns la faţa locului au găsit o scenă absolut oribilă. Pacienţii erau împrăştiaţi pe o distanţă considerabilă, în jur de 50 de metri, mai multe persoane necesitând îngrijiri medicale pentru a le aduce într-o stare stabilă”, a declarat şeful serviciului de ambulanţă, Steve Vaughan.

Şeful poliţiei, Andrew Holland, a precizat că martorii au declarat că TIR-ul a traversat rapid trei benzi. „A intrat într-un stâlp de electricitate, l-a doborât, iar apoi a intrat într-un grup de pietoni care aşteptau autobuzul”, a declarat el. Holland a declarat că TIR-ul a cauzat şi prăbuşirea parţială a unei clădiri şi a lovit mai multe semne de circulaţie care au rămas ataşate de faţa autovehiculului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.