Poliţiştii de frontieră din Timişoara, în cooperare cu poliţişti şi jandarmi au depistat, în timpul acestei săptămâni, 82 de cetăţeni afro-asiatici, migranţi care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Cu toţii vor fi sprijiniţi să ajungă în centrele de cazare din ţară unde sunt înregistraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În perioada 09.08.2021 – 13.08.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Timiş, Serviciului pentru Imigrări Timiş, lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara au desfăşurat zilnic acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Pe parcursul acţiunilor au fost identificate, în mai multe locaţii de pe raza municipiului Timişoara, 82 de cetăţeni străini”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei de Frontieră Timişoara.  
 
În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Afganistan, Irak, Iran şi India cu vârste cuprinse între 17 şi 45 de ani, majoritatea cu documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa pe raza municipiului Timişoara.   
 
”După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil vor fi sprijiniţi pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi”, se arată în comunicat.
 
Astfel de acţiuni vor mai avea loc în Timişoara pentru combaterea migraţiei ilegale pe raza municipiului Timişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.