Aproximativ 30-40 de gospodării din câteva localităţi din estul judeţului Timiş au fost inundate, în urma ploilor abundente. De asemenea, apa se scurge de pe versanţi, la faţa locului intervenind pompierii cu mai multe autospeciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, ploile din ultimele ore au creat inundaţii în zeci de gospodării din mai multe localităţi din estul judeţului.

Cele mai afectate localităţi au fost Bara şi Cladova, unde apa venită de pe versanţi şi ploaia puternică au dus la inundarea străzilor. În Bara, 30 de gospodării au fost inundate de ape. În comună pompierii intervin cu două bărci, două motopompe de mare capacitate şi trei autospeciale şi un microbuz.

La Cladova, apa a inundat mai multe străzi şi curţi ale oamenilor şi a pătruns şi în case.

Apele au inundat si cateva zeci de gospodării din satul Ierşnic.

„La Detaşamentul de pompieri Lugoj s-a dispus creşterea capacităţii operaţionale. Sunt afectate mai grav localităţile Bara, Cladova, şi Ierşnic. Sunt 35-40 gospodării inundate”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.