O rachetă antigrindină de circa jumătate de metru a căzut într-o curte din comuna Bilieşti, judeţul Vrancea. Este pentru a doua oară când proprietarul acestei gospodării se trezeşte în curte cu un astfel de obiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primarului comunei vrâncene Bilieşti, Vasile Chiriţă, marţi după-amiază, în timpul unei ploi torenţiale, o rachetă antigrindină a căzut în curtea unei gospodării, la circa 2-3 metri de casă, iar în urma impactului a rămas o gaură în ciment.

Mai mult decât atât, primarul a afirmat că nu este pentru prima dată când se întâmplă asta. În urmă cu ceva vreme, o altă rachetă antigrindină a căzut în curtea aceluiaşi om, la circa 50 metri de locuinţă.

"Este a doua oară când cade în aceeaşi zonă. Exact în aceeaşi curte. Ferească Dumnezeu, dacă era omul acolo o putea păţi, dacă pica pe casă îi găurea casa. A rămas o parte din ea, din rachetă, ea nu s-a dezintegrat cum se întâmplă de obicei, a căzut şi partea care trece prin nor,  focosul care o împinge. Era explodat, dar putea fi o nenorocire. Omul e supărat (...). Pe de altă parte, dacă nu se trăgea cu rachetele noi am fi fost acoperiţi de gheaţă. Termină piatra totul. Problema e că aceste rachete trebuie să cadă pe câmp, nu în curţile oamenilor", a declarat, miercuri, primarul din Bilieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.