Poliţiştii din Vrancea au dat publicităţii imagini de la locul accidentului în care un adolescent de 16 ani a fost lovit de o maşină, iar ulterior copilul a murit, şoferul fugind de la locul faptei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit imaginilor filmate de camerele de supraveghere din zonă, o autoutilitară albă l-a lovit luni seară pe adolescentul de 16 ani, pe raza localităţii Năneşti. Maşina şi şoferul sunt căutaţi şi la această oră în judeţul Vrancea şi în judeţele limitrofe.

” Până în prezent, conducătorul auto implicat în eveniment nu a fost depistat, cercetările continuă în vederea stabilirii identităţii acestuia. Verificări se fac şi în judeţul Vrancea şi în judeţele limitrofe”, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Lidia Braşoveanu.

Totodată, în urma cercetărilor, poliţştii au stabilit dinamica accidentului. Minorul de 16 ani mergea pe jos, pe marginea drumului, iar la un moment dat a încercat să ocolească o maşină parcată.

În acel moment, adolescentul a fost lovit peste cap cu oglinda de către autoutilitara care şi a continuat drumul, copilul fiind declarat ulterior decedat. Potrivit IPJ Vrancea, luni seară, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Năneşti, un minor în vârstă de 16 ani ar fi fost lovit de o maşina care a părăsit ulterior locul faptei.

”Un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit în comuna Năneşti, pentru acordarea primului ajutor calificat unei victime rezultată în urma unui accident rutier. Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare, unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 16 ani, rămasă inconştientă în urma impactului cu un autoturism. Din nefericire victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul de echipajul SAJ venit în sprijin la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

”Facem un apel către toţi cetăţenii care au informatii ce pot conduce la identificarea autorului, sa apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiata unitate de politie!”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vrancea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.