Copilul de 10 ani dat dispărut, vineri, dintr-o localitate din judeţul Vrancea, a fost găsit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Copilul a fost găsit în cursul nopţii. Nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a transmis sâmbătă dimineaţă IPJ Vrancea.

Vineri, în jurul orei 21.40, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Odobeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în jurul orei 13.00, CILIBIU ANDREI, de 10 ani, a plecat de la domiciliul său din satul Pădureni, comuna Jariştea, şi nu a mai reveniit.

Poliţia a transmis şi semnalmentele minorului : 1,30 m înălţime, greutate aproximativ 40 kg, ochi căprui, păr şaten, iar la momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde închis, pantaloni trening negri şi adidaşi albi.

”Persoanele care deţin şi pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, solicita vineri seară IPJ Vrancea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.