Un copil de 8 ani din Mărăşeşti, judeţul Vrancea, a ajuns la spital, în stare foarte gravă, după ce a fost stropit cu benzină din greşeală de către o vecină. Hainele copilului au luat foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor IPJ Vrancea, incidentul s-a produs când copilul de 8 ani se afla la locuinţa unei vecine, unde se juca alături de copiii acesteia. 

”Poliţia Oraşului Mărăşeşti a fost sesizată prin 112 de către o minoră cu privire la faptul că fratele ei, în vârstă de 8 ani, ar fi fost stropit cu benzină de către o vecină. Din primele verificări efectuate se pare că o femeie l-ar fi stropit accidental cu combustibil pe minor, după care acesta s-ar fi dus la domiciliu şi s-ar fi schimbat de haine, revenind apoi la locuinţa acesteia, pentru a se juca cu cei doi copii ai ei. În momentul în care femeia a aprins aragazul pentru a încălzi mâncarea, hainele copilului, care se afla în preajmă, au luat foc" transmite IPJ Vrancea. 

Băiatul a fost transportat la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare. Ulterior, pentru că starea lui era foarte gravă, având arsuri pe mare parte din corp, a fost transportat la un spital din Bucureşti. 

 ”Cercetările continuă, în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", se arată în  comunicatul transmis de IPJ Vrancea. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.