Jandarmii din Mehedinţi au intervenit, duminică după amiază, pentru îndepărtarea unui şarpe dintr-un skatepark din municipiul Drobeta Turnu Severin. Reptila a fost văzută pe o bancă de către copiii care au mers să se relaxeze în parc, una dintre persoanele aflate în zonă sunând la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Mehedinţi, un şarpe a fost văzut, duminică, în skatepark-ul de pe strada Kogălniceanu din municipiul Drobeta Turnu Severin. Reptila se afla pe o bancă în momentul în care a fost observată.

„Speriat de faptul că şarpele reprezenta un pericol pentru copiii din parc, un cetăţean a solicitat sprijin prin apelul de urgenţă 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie care a îndepărtat şarpele şi ulterior, l-a eliberat într-o zonă din afara oraşului”, informează IJJ Mehedinţi.

Pentru siguranţa cetăţenilor, jandarmii le recomandă să nu încerce să îndepărteze reptilele, ci să solicite sprijinul autorităţilor în astfel de situaţii

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.