Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj anunţă că a dispus verificări interne după ce un poliţist de la o secţie rurală a oprit în trafic o autoutilitară, după care s-a urcat cu picioarele pe cabina acesteia pentru a vedea mai bine cantitatea de lemn transportată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Imaginile cu agentul de poliţie urcat pe cabina autoutilitarei care transporta lemn au fost publicate de jurnaliştii de la gorjexpress.ro. 
„Totul s-a întâmplat, joi, 2 februarie a.c., când un şofer care transporta lemn a fost oprit în trafic, la un control de rutină, de către un echipaj de poliţie chiar în apropierea Postului de Poliţie Scoarţa. Tânărul spune că a prezentat documentele, iar poliţistul s-a urcat în camionetă, cu picioarele pe cabina acesteia, iar mai apoi i-a transmis să aştepte până va veni un pădurar să cubeze lemnele, pentru a se stabili dacă ceea ce era consemnat în avizul de transport corespunde cu cantitatea din camionetă”, scriu jurnaliştii publicaţiei locale.
Conform acestora, faptul că i-a atras atenţia poliţistului că nu e normal să se urce pe maşină l-a costat pe şofer patru ore de aşteptare. În cele din urmă, un lucrător silvic a constatat că maşina transporta 0,6 mc de lemn din altă esenţă fată de cea consemnată în documente, motiv pentru care şoferul a fost amendat cu 1.000 de lei.
„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, conducerea  IPJ Gorj a dispus  efectuarea de verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale”, au transmis, vineri după amiază, oficialii Poliţiei judeţene.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.