Un bărbat din judeţul Vaslui a fost arestat preventiv pentru contrabandă, după ce a fost prins în timp ce transporta cu o autoutilitară peste 200.000 de ţigări ascunse în mai multe panouri din placaj. El voia să transporte ţigările la Tecuci, pentru a le vinde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Vaslui au prins, la începutul săptămânii, în comuna Deleni, un bărbat de 36 de ani, din Suceava, care transporta cu o autoutilitară 17 panouri cu ramă din lemn cu pereţi dubli din placaj.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit că în panouri erau ascunse 219.890 de ţigări, fără timbru de acciză şi fără documente legale de provenienţă, astfel că pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru contrabandă.

În urma cercetărilor a reieşit că bărbatul ar fi încercat să transporte ţigările în municipiul Tecuci, pentru a le vinde.

De asemenea, autoturismul bărbatului a fost confiscat de poliţişti.

Poliţiştii vasluieni au făcut, joi, o percheziţie la locuinţa bărbatului, de unde au ridicat alte 11.740 ţigarete provenite din contrabandă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior instanţa dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.