O fetiţă de 7 ani, care se afla pe o trotinetă electrică pe DN 24, în judeţul Vaslui, a fost lovită de o maşină, fiind în stare gravă. Victima, intubată, este preluată de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Echipajul ambulanţei SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) intervine în localitatea Soleşti la un accident rutier, o  fetiţă  în vârstă de 7 ani fiind găsită în stare foarte gravă” a transmis, joi, ISU Vaslui.  

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii, fetiţa se afla pe o trotinetă electrică şi a fost lovită de un autoturism, pe DN24.   

”Victima este inconştientă, iar din primele informaţii, a fost diagnosticată cu fractură de craniu”, a mai precizat ISU Vaslui.  

Pompierii au precizat că a fost solicitat elicopterul SMURD, care a aterizat la locul accidentului şi a preluat victima. Fata va fi transportată la Iaşi.  

Bunica fetiţei, care a făcut atac de panică, este îngrijită de medici la faţa locului.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.