Doi copii cu vârste de 7, respectiv 11 ani şi mama acestora au ajuns la spital, sâmbătă, în urma unui accident casnic. Cei trei au suferit arsuri provocate de o defecţiune la instalaţia cu care tatăl pârlea porcul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul în urma căruia cei doi fraţi şi mama acestora au ajuns la spital s-a produs în localitatea Banca Sat din judeţul Vaslui. 
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, iniţial medicii au fost solicitaţi să intervină pentru doi copii cu vârste de 7 şi 11 ani care au suferit arsuri prin flacără pe faţă,  torace şi mâini, produse în mod accidental de un aparat folosit la pârlit porcul. 
 
Ulterior, şi mama celor doi copii a avut nevoie de îngrijiri medicale. 
 
Familia a povestit că cei trei au fost răniţi în condiţiile în care tatăl pârlea porcul, iar furtunul folosit la instalaţia utilizată de acesta a sărit de la locul lui, iar flăcările i-au atins pe mamă şi pe copii. 
 
Primele evaluări arată că, în urma incidentului, un băiat de 11 ani a suferit arsuri de gradele unu şi doi pe 35-40% din suprafaţa corpului, fratele acestuia, în vârstă de 7 ani, are arsuri tot de gradele unu şi doi pe 20% din corp, iar mama, în vârstă de 27 de ani, a fost afectată de arsuri de gradele unu şi doi pe 15% din suprafaţa corpului.
 
Trei ambulanţe au preluat cele trei victime care, în primă fază, au fost transportate la Spitalul Bârlad. Medicii la Bârlad au luat decizia să îi transfere pe cei doi copii arşi la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.