Angajatul unei firme de construcţii a fost scos în stare critică, vineri după-amiază, de către un echipaj de pompieri, dintr-o fântână din localitatea Berezeni, în care a fost surprins de un mal de pământ, la aproximativ 12 metri adâncime. Echipajele de intervenţie au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, tânărul de 25 de ani se afla la o adâncime de aproximativ 12 metri când, la un moment dat, un mal de pământ s-a surpat şi l-a acoperit cu pământ, rămânând însă cu capul afară.

Colegii bărbatului au solicitat imediat intervenţia echipelor de salvare de la ISU pentru a-l scoate afară pe muncitorul care executa lucrări în respectivul puţ.

”În momentul în care pompierii au ajuns la locul indicat, victima era conştientă şi comunica cu echipa de salvare. După aproximativ 25 de minute, s-a reuşit scoaterea tânărului la suprafaţă, însă acesta se afla în stop cardio-respirator, fiind efectuate manevrele de resuscitare. Din păcate, chiar dacă bărbatul a rămas cu capul afară, nu a mai putut respira din cauza cantităţii mari de pământ care i-a apăsat pe cutia toracică”, a declarat, vineri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Marişcu.

Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanţă a solicitat şi sprijinul unui elicopter SMURD pentru ca tânărul de 25 de ani să fie transportat la un spital din Iaşi dacă se va reuşi repornirea activităţii cardiace şi stabilizarea sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.