O furtună înregistrată marţi seară în localitatea Zătreni din judeţul Vâlcea a rupt aproape 70 de arbori şi a smuls mai multe acoperişuri ale unor case şi anexe gospodăreşti, voluntarii din comuna intervenind pentru îndepărtarea copacilor doborâţi de vânt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Cătălin Popescu, zona afectată de furtuna puternică este satul Zătreni.

Vântul puternic a smuls acoperişurile a patru case şi a două anexe gospodăreşti şi a rupt ori dezrădăcinat aproape 70 de arbori.

Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din comună intervine pentru limitarea efectelor furtunii, tăind arborii căzuţi şi îndepărtându-i cu ajutorul unui buldoexcavator. Localnicii nu au solicitat intervenţia militarilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.