Un şofer care a aruncat pe geamul autovehiculului, din mers, un recipient din plastic pentru băuturi a fost amendat cu 1.305 lei de poliţiştii din Vâlcea. În plus, bărbatul s-a ales şi cu dosar penal, după ce poliţiştii care l-au oprit au constatat că urcase băut la volan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Şoferul, aflat la volanul unei autoutilitare, a aruncat pe geamul maşinii un PET în timp ce circula pe drumul naţional 7, în localitatea Racoviţa din judeţul Vâlcea. Un echipaj al Serviciului Rutier care a observat gestul bărbatului l-a tras pe dreapta, pentru a-l sancţiona. Poliţiştii au constatat că bărbatul este şi băut, testul cu aparatul etilotest indicând o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
 
Pentru că a aruncat recipientul pe drumul public, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.305 lei. În plus, poliţiştii au întocmit în cazul său şi acte premegătoare urmăririi penale pentru  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.