Un profesor este cercetat de procurorii vâlceni după ce ar fi comis mai multe acte de natură sexuală împotriva unei fete, care este elevă la unitatea de învăţământ unde era angajat cadrul didactic. Profesorul este cercetat sub control judiciar şi nu are voie să mai profeseze şi nici să se apropie de fată sau de familia ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgăşani a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii fac cercetări pentru a lămuri împrejurările în care, în acest an, un cadru didactic de la o unitate şcolară din comuna Prundeni, a comis mai multe acte de natură sexuală, împotriva unei minore, elevă a aceleiaşi unităţi de învăţământ.
 
Bărbatul este cercetat sub control judiciar şi trebuie să respecte mai multe obligaţii, printre care să nu se deplaseze la unitatea şcolară, respectiv în curtea acesteia sau în sediul unităţii şcolare, să nu se apropie de eleva respectivă sau de membrii familiei acesteia şi de martorii audiaţi în cauză, la o distanţă mai mica de 50 de metri, şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect pe nicio cale; să nu exercite calitatea de profesor, meserie/profesie în exercitarea căreia a săvârşit faptele.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.