Un bărbat din judeţul Vâlcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a violat fiica în vârstă de 15 ani la începutul acestui an, el profitând şi de faptul că mama fetei se afla la muncă în străinătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, anchetatorii au stabilit că în lunile ianuarie şi febrarie un bărbat şi-a violat de mai multe ori fiica în vârstă de 15 ani.

“Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2019 – februarie 2020, profitând de autoritatea părintească exercitată asupra fiicei sale biologice în vârstă de 15 ani, dar şi de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa şi de a se apăra, precum şi de faptul că, în cea mai mare parte a timpului, mama minorei se afla la muncă în străinătate, a întreţinut, în mod repetat, cu aceasta, prin constrângere, raporturi sexuale. În urma evaluării psihologice a victimei rezultând că aceasta prezintă simptomatologia unor abuzuri sexuale şi emoţionale/psihologice exercitate asupra sa de către tată, în mod continuu”, se arată în comunicat.

Pe data de 5 aprilie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, au dispus, reţinerea lui Vasile Dezrobitu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol în formă continuată.

Pe data de 6 aprilie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Brezoi, luarea măsurii arestării preventive faţă de bărbat, fiind emis, pe numele acestuia, un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.