Scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au intervenit pentru căutarea unui bărbat dat dispărut de către poliţie şi al cărui autovehicul a fost găsit parcat în localitatea Brezoi. În urma căutărilor, cadavrul bărbatului a fost scos la suprafaţă dintr-un lac de acumulare, fiind găsit la 10 metri adâncime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate luni de ISU Vâlcea, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost dat dispărut de către poliţişti în ziua de sâmbătă, 10 septembrie.
 
Autocamionul condus de acesta parcat regulamentar, într-o parcare pe raza localităţii Brezoi, iar toate încercările de a-l contacta au eşuat.
 
În urma solicitării poliţiştilor, scafandrii şi salvatorii de la ISU Vâlcea lau căutat pe bărbat cu ajutorul bărcii şi ulterior cu ajutorul sonarului barajului Gura Lotrului, de pe râul Olt, trupul neînsufleţit fiind găsit la 10 metri adâncime. 
 
Cadavrul a fost adus la suprafaţă cu ajutorul scafandrilor şi predat anchetatorilor pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc moartea bărbatului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.