Un tânăr de 20 de ani a fost rănit, luni seară, după ce maşina în care se afla, alături de alte trei persoane, a lovit un stâlp de electricitate, care a căzut pe şosea, pe DN 64, în judeţul Vâlcea. Traficul este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc, luni seară, în localitatea Păuşeşti-Măglaşi.

Acolo au fost trimise o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, precum şi o ambulanţă SAJ.

”Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism DN 64, în localitatea Păuşeşti-Măglaşi, la km 126 + 900 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, lovind un stâlp de electricitate care a căzut pe partea carosabilă. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea unei persoane, un tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Vâlcea.

Alte trei persoane au fost evaluate de echipajul SMURD şi au refuzat transportul la spitaş.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Traficul este blocat, fiind deviat pe DJ 651.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.