Doi bărbaţi care au avut o altercaţie în trafic, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, s-au reclamat reciproc la poliţie, unul dintre ei pentru că a fost lovit, agresorul sesizând poliţa pe motiv că ar fi fost şicanat. Imaginile arată cum unul dintre conducătorii auto coboară din maşină şi îl ia la bătaie pe celălalt, fiind nevoie de intervenţia altor participanţi la trafic pentru a-l opri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Incidentul s-a petrecut la începutul lunii februarie, în zona „Lenin Sud” din municipiul Râmnicu Vâlcea, altercaţia fiind filmată de camera de bord a unui alt autovehicul. 
În imagini se vede cum un şofer opreşte, coboară din autoturism, merge către autoturismul oprit în spatele său şi începe să-l lovească pe şoferul acestuia. Ceilalţi participanţi la trafic au intervenit pentru a-l calma pe agresor. 
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie al judeţului Vâlcea, două sesizări au fost înregistrate la poliţie în urma acestui incident. Bărbatul lovit a depus, în 3 februarie o plângere la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea. La aceeaşi unitate a depus o periţie şi agresorul care reclamă că a fost şicanat în trafic. 
„Se fac verificări, urmând a se lua masurile legale in ambele sesizări”, au precizat oficialii poliţiei judeţene Vâlcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.