O femeie a fost rănită, marţi, suferind traumatisme la faţă, după ce zeci de lăzi de bere, transportate de un TIR, au căzut din remorcă pe şosea, în oraşul Drăgăşani din judeţul Vâlcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Drăgăşani.
 
Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, berea cu care era încărcat un autotren a căzut din remorcă pe şosea, rănind o femeie. În urma incidentului, aceasta a suferit o plagă tăiată la nivelul feei şi un traumatism cranio-facial. Ea a fost preluată de către un echipaj medical, pentru evaluarea situaţiei stării de sănătate. 
 
Po0liţia Judeţeană Vâlcea transmite că, din primele date, încărcătura TIR-ului s-a răsturnat după ce acesta a intrat în balans în timp ce se deplasa. Şoferul autotrenului a fost testat, iar poliţiştii au constatat că acesta nu consumase alcool.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zonă se desfăşară alternativ, pe o singură bandă a drumului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.