Patru persoane au fost rănite, duminică, într-un accident rutier produs pe DN 67, în judeţul Vâlcea, după ce un autoturism s-a izbit violent de un cap de pod, doi copii fiind proiectaţi în afara maşinii prin parbriz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, accidentul s-a produs pe DN 67, în localitatea Căzăneşti, iar primele informaţii de la faţa locului arată că un autoturism s-a izbit de un cap de pod pe fondul unei depăşiri neregulamentare.  Autoturismul este înmatriculat în Anglia, cu volanul pe partea dreaptă, şi se deplasa pe ruta Râmnicu Vâlcea - Horezu.         
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
 
În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, două dintre ele fiind în stare gravă. Doi copii aflaţi în maşină au fost proiectaţi prin parbriz.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, unul dintre sensurile de mers ale DN 67 este blocat.                                          
 
 

Autoturismul este înmatriculat în Anglia, cu volanul pe partea dreaptă, şi se deplasa pe ruta Râmnicu Vâlcea - Horezu.


viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.