Şoferul unui autoturism care circula, marţi, pe drumul naţional 7A, în judeţul Vâlcea, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina s-a răsturnat pe plafon. Accidentul a avut loc în condiţiile în care în zonă ninge şi s-a aşternut zăpadă. O persoană a fost rănită, fiind transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimentul rutier a avut loc pe drumul naţional 7A, în zona localităţii Malaia din judeţul Vâlcea.
 
Un autoturism a derapat, în condiţii de ninsoare, şi a rămas răsturnat pe plafon. În maşină se aflau două persoane, iar una dintre acestea a fost rănită în urma accidentului, fiind dusă la spital. A doua persoană implicată a foste evaluată medical şi a refuzat transportul la o unitate sanitară pentru investigaţii amănunţite.
 
 
La locul accidentului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Brezoi si o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vâlcea.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.