Judecătorii din judeţul Vâlcea au emis, joi, mandate de arestare preventivă pe numele a patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, acuzaţi că în cursul lunii decembrie au violat o femeie de 19 ani, pe care unul dintre ei o invitase la el acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un complet de judecată a admis, joi, propunerile formulate de anchetatori privind arestarea preventivă a patru tineri acuzaţi că în urmă cu două săptămâni au violat o tânără de 19 ani. Cei patru fuseseră reţinuţi miercuri, după ce locuinţele lor fuseseră percheziţionate. Descinderile domiciliare au avut loc miercuri dimineaţă, în oraşele Horezu şi Berbeşti din judeţul Vâlcea.

”Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 17/18.12.2022, cei 4 tineri în timp ce se aflau la domiciliul unuia dintre aceştia, prin punerea în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi profitând de această stare, au întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 19 ani, din comuna Roeşti, judeţul Vâlcea. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate la locuinţele a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, din care 2 pe raza oraşului Horezu şi 2 pe raza oraşului Berbeşti din judeţul Vâlcea, au fost descoperite şi ridicate mijloace de probă ce au legătură cu fapta cercetată”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că fata a fost păcălită să vină în vizită la unul dintre suspecţi, acolo unde a fost abuzată de toţi cei patru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.