Echipaje de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au acţionat, marţi, timp de peste şapte ore, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la o fermă agricolă. Focul a distrus mii de baloturi de paie, o moară şi două hale de depozitare, fără a face victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a fost anunţat puţin după ora 14:00, la o fermă din localitatea Mihăeşti. Mai multe autospeciale de intervenţie au fost trimise acolo, acţiunea de stingere a focului fiind finalizată la ora 21:30.

FOTO: ISU Valcea
FOTO: ISU Valcea

”Au ars aproximativ 2.500 de baloturi de furaje, un autocamion şi o semiremorcă. A fost afectată o moară electrică de tocat furaje şi a fost degradată termic structura de rezistenţă a două hale de depozitare, construite pe grinzi metalice şi grinzi din beton armat, precum şi învelitoarea din tablă a halelor pe o suprafaţă de circa 1.000 de metri pătraţi”, informează ISU Vâlcea.

Conform pompierilor, cauza probabilă a producerii incendiului este efectul termic al curentului electric.

În urma incendiului nu au existat victime.

La acţiunea de stingere a incendiului au participat 45 de pompieri militari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.