Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la un complet cu restaurant, SPA şi locuri de cazare din localitatea Măciuca, judeţul Vâlcea. Peste 40 de persoane s-au evacuat, flăcările fiind stinse de către echipajele de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a fost anunţat cu puţin înaintea orei 18:00, iar la locul indicat au fost trimise două echipaje de intervenţie cu apă şi spumă. 
 
"Ajunşi la faţa locului pompierii au constatat că incendiul se manifestă în bucătăria restaurantului. Din fericire, nu au fost persoane surprinse în interior. Înainte de sosirea echipajelor de intervenţie, s-au autoevacuat 43 de persoane (15 personal salarial, 28 de persoane cazate)”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. 
 
Conform sursei citate, niciunul dintre cei evacuaţi nu a avut nevoie de ajutor medical. 
 
După stingerea incendiului au fost ventilate spaţiile de cazare şi celelalte încăperi adiacente. Primele date arată că incendiul a izbucnit în bucătăria restaurantului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.