Doi bărbaţi din judeţul Vâlcea au fost reţinuţi sub acuzaţiile de distrugere, ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, în urma unui scandal izbucnit în stradă, după un accident rutier produs sâmbătă seară şi în care au fost implicate un autoturism ş o căruţă. Poliţiştii au folosit armamentul din dotare pentru a-i potoli pe scandalagii, cei doi fiind singurii care au refuzat să părăsească zona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii şi procurorii din Vâlcea au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi de 23 de ani, respectiv 33 de ani, ambii din satul Otetelişu, într-un dosar în care cei doi sunt cercetaţi pentru infracţiuni de distrugere, ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, informează, duminică dimineaţă, IPJ Vâlcea.
Cei doi au fost implicaţi într-o bătaie de stradă care a avut loc în urma unui accident rutier produs sâmbătă seară şi în urma căruia nu au rezultat victime.
Accidentul, în care au fost implicate o căruţă şi un autoturism, a avut loc în jurul orei 19:45, pe drumul dintre oraşul Bălceşti şi satul Beneşti, fiind observat de un echipaj de jandarmi aflat în zonă. 
„Jandarmii s-au deplasat imediat la faţa locului pentru acordarea de sprijin, la scurt timp făcându-şi apariţia şi un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Bălceşti. La locul producerii evenimentului rutier şi-au făcut apariţia mai multe persoane, iscându-se un conflict spontan între aceştia şi şoferul autoturismului, două dintre persoane având asupra lor obiecte contondente. Atât poliţiştii cât şi jandarmii i-au somat pe aceştia să înceteze, însă pentru aplanarea conflictului şi dispersarea persoanelor aceştia au fost nevoiţi să efectueze 4 focuri de avertisment, în plan vertical, moment în care mulţimea a plecat, iar doi bărbaţi ce se manifestau violent au fost imobilizaţi, încătuşaţi şi conduşi la sediul poliţiei” a transmis IPJ Vâlcea.
Cercetarea penală se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti. Cei doi agresori se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.