Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Vâlcea, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de combatere a criminalităţii organizate Vâlcea, audiază, joi, doi bărbaţi, într-un dosar de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi trafic de droguri de risc. Cei doi sunt suspectaţi, printre altele, că au determinat patru femei să se prostitueze, printre victime aflându-se şi minore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 2018 – 2021, suspecţii au recrutat prin metoda «loverboy» mai multe persoane vătămate minore şi majore pe care le-au exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei, atât pe teritoriul României, cât şi pe teritoriul altor state europene”, informează DIICOT într-un comunicat dat publicităţii.
 
Victimele au vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani.
 
De asemenea, unul dintre suspecţi a deţinut şi transportat în vederea traficării cantitatea de aproximativ 1 kilogram de substanţe cu privire la care există suspiciunea că reprezintă droguri de risc, precizează anchetatorii.
 
La locuinţele celor doi au fost făcute, joi, două percheziţii în urma cărora au fost ridicate 8 telefoane mobile, 10 cartele SIM, două stick-uri de memorie, două grindere, un cântar electronic şi mai multe înscrisuri.
 
Cei doi bărbaţi au fost duşi la sediul DIICOT Vâlcea, în vederea audierii şi continuării cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.