Un copil în vârstă de trei ani a fost rănit grav într-un accident rutier produs sâmbătă seară în oraşul Berbeşti din judeţul Vâlcea. Primele date arată că micuţul se afla pe o trecere pentru pietoni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe o stradă din oraşul Berbeşti. Un tânăr în vârstă de 21 de ani din localitate a surprins şi accidentat un copil de trei ani care, din primele date, se afla pe o trecere pentru pietoni. Surse judiciare au declarat pentru News.ro că, potrivit primelor informaţii, copilul s-a aruncat pe trecerea pentru pietoni, neînsoţit.
 
”În urma impactului, minorul a fost rănit grav, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, au transmis oficialii Poliţiei judeţene.
 
Copilul a fost dus la camera de primiri urgenţe a spitalului din Horezu de către o ambulanţă SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.