Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă după amiază pe un drum judeţean în Vâlcea, unde două autoturisme s-au ciocnit în condiţiile în care o femeie aflată la volanul unuia dintre ele nu a acordat prioritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe  drumul judeţean 676, în oraşul Balceşti,  unde o şoferiţă nu a acordat prioritate la intrarea în drumul judeţean de pe un drum secundar, autoturismul său intrând în coliziune cu altă maşină care circula regulamentar.

În urma impactului, trei persoane aflate în autoturismul care a provocat accidentul Şi alte două din cel care circula regulamentar au fost rănite.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.