Autorităţile din judeţul Vâlcea au reluat, luni, căutările bărbatului din comuna Lădeşti dispărut în apele unui pârâu umflat în urma ploilor torenţiale, în care o fată de 12 ani a murit înecată. Potrivit reprezentanţilor salvatorilor, fata, care a fost găsită şi declarată decedată după ce manevrele de resuscitare au eşuat, a încercat să traverseze pârâul împreună cu un mama ei şi cu un vecin, însă singura care a reuşit să ajungă pe mal a fost mama copilei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipele de salvare din Vâlcea au căutat, duminică seară, până la ora 23: 25 un bărbat dat dispărut în comuna Lădeşti, unde apele unui pârâu au surprins trei oameni iar o fată de 12 ani a murit înecată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, luni dimineaţă au fost reluate căutările bărbatului.

Conform sursei citate, bărbatul dispărut, fata de 12 ani şi mama acesteia au încercat să traverseze apele umflate ale pârâului Bărlui printr-un vad, însă au fost surprinşi de viitură. Singura care a reuşit să ajungp teafără pe mal a fost mama copilei.

Fata de 12 ani a fost găsită în scurt timp, însă era în stop cardio-respirator iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

La căutarea bărbatului dispărut participă pompieri, jandarmi şi poliţişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.