Un bărbat de 47 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost reţinut, fiind suspectat că ar fi agresat sexual doi copii de 7 şi 10 ani, în mod repetat, în perioada septembrie – octombrie 2019. Bărbatul invita copiii în locuinţa sa pentru a le oferi rechizite şcolare, iar reclamaţia a fost depusă de mama minorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii vâlceni au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru comiterea infracţiunilor de agresiune sexuală şi corupere sexuală, fapte ce ar fi fost săvârşite în formă continuată asupra a doi minori cu vârste de 10 şi 7 ani, în perioada septembrie – octombrie 2019.

”În fapt, la data de 29 octombrie, mama celor doi minori a sesizat Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea despre faptul că vecinul său de bloc i-a agresat sexual cei doi copii minori, pe care acesta îi invita frecvent în locuinţa sa, oferindu-le rechizite şcolare. Poliţiştii au descins la locuinţa bărbatului, din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde au ridicat în vederea efectuării cercetărilor mai multe medii de stocare tip memory stick (16 bucăţi), DVD – CD (peste 200 de bucăţi), 3 laptopuri, o unitate centrală, o unitate stocare imagini DVR şi alte bunuri care interesează cauza”, a transmis, joi, IPJ Vâlcea.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar începând de miercuri, ora 19.45, faţă de acesta a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de agresiune sexuală şi corupere sexuală, ambele fapte fiind săvârşite în formă continuată, sub directa coordonare a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.