Un bărbat care participa ca voluntar la stingerea unui incendiu de pădure în judeţul Vâlcea a fost rănit grav, vineri, după ce s-a răsturnat cu un ATV. El a fost preluat de un elicopter şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Serviciul Naţional Salvamont, bărbatul s-a accidentat în timp ce participa la stingerea unui incendiu în munţii Latoriţei.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
ISU Vâlcea precizează că este vorba despre un bărbat de 42 de ani, care acţiona ca voluntar pentru stingerea incendiului şi care a căzut cu ATV într-o râpă, în zona Chica Lupului – Voineasa. 
 
”Pentru extracţia acestuia şi acordarea îngrijirilor medicale la faţa locului au intervenit SMURD Brezoi, Serviciul de Ambulanţă Judeţean cu două ambulanţe din care una cu medic, elicopter SMURD Mureş, autorităţi locale şi personal salvamont. Persoana a fost predată, semiconştientă, cu un traumatism toracic, traumatism cranio-cerebral. A fost stabilizat de  echipajul de pe elicopter care-l va transporta la UPU Sibiu”, precizează ISU Vâlcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.