Jandarmii din Vâlcea au aplicat amenzi de 4.500 de lei după ce au descoperit, în oraşul Băbeni, un bar cu aparate de jocuri de noroc în care clienţii era primiţi în interior, fără mască de protecţie, şi unde erau lăsaţi să consume băuturi. Şi în municipiul Râmnicu Vâlcea, angajaţii unei pizzerii primeau în interior clienţi, iar la sosirea unui echipaj al Jandarmeriei i-au dat pe aceştia afară, pe uşa din spate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Barul din localitatea Băbeni care funcţiona într-un spaţiu închis, în pofida restricţiilor, a atras atenţia unei patrule de jandarmi după ce oamenii legii au auzit zgomot în interiorul localului, luni seară, în jurul orei 19:30. Când au intrat în bar, jandarmii au găsit acolo nouă persoane, care socializau la mese, cele mai multe dintre acestea nepurtând mască de protecţie, în condiţiile în care consumau băuturi servite în local. 
 
"În urma interceptărilor şi legitimărilor, 9 persoane cu vârste cuprinse între 18-45 ani au primit sancţiuni contravenţionale în valoare totală de  4.500 lei pentru nerespectarea măsurilor sanitare impuse în contextul actual”, se arată într-o informare dată publicităţii, marţi, de Jandarmeria Vâlcea. 
 
Acesta nu este singurul local de alimentaţie publică ai cărui patroni au decis să deschidă spaţiul interior clienţilor, după ora 21:00, sfidând restricţiile impuse prin lege. Sâmbătă seară, la ora 22:30, în municipiul Râmnicu Vâlcea, jandarmii au observat în incinta unei pizzerii mai multe persoane. La vederea echipajului, angajaţii pizzeriei i-au scos pe clienţi afară, pe uşa din spate. Cei trei clienţi aflaţi la acel moment în pizzerie au fost opriţi şi amendaţi cu câte 500 de lei pentru că nu purtau masca de protecţie, iar patronul localului a fost sancţionat cu 2.000 de lei pentru că nu a respectat prevederea care impune agenţilor economici să sisteze activitatea la ora 21:00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.