O furtună abătută, marţi după-amiază, asupra localităţii Horezu din judeţul Vâlcea a provocat pagube materiale în mai multe zone. Localitatea a rămas parţial fără alimentare cu energie electrică după ce un copac a rupt reţeaua de alimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Oraşul Horezu din judeţul Vâlcea a fost afectat, marţi după-amiază, de o furtună care a produs pagube materiale în mai multe zone. 
 
Astfel, vântul puternic a doborât un nuc de mari dimensiuni care, în cădere, a rupt reţeaua de alimentare cu energie electrică, punând la pământ trei stâlpi din beton care susţineau firele de alimentare. Furnizarea de curent electric a fost oprită, iar echipaje de la ISU Vâlcea au intervenit pentru tăierea şi îndepărtarea copacului. 
 
Din cauza pericolului, zona a fost izolată, nefiind permis accesul persoanelor neautorizate. 
 
De asemenea, tot la Horezu un brad a căzut peste o casă. Conform pompierilor, nimeni nu se afla în locuinţă la acel moment, echipajele intervenind pentru îndepărtarea în siguranţă a copacului. 
 
Judeţul Vâlcea s-a aflat, marţi după-amiază, între orele 15.10-16.10, sub atenţionare Cod galben vizând averse de 25-30 l/mp descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.